Bosman Advies
Bosman Advies


start
diensten
werkwijze
innovatief en valide
contact



Bosman Advies - Innovatief en valide

Bosman Advies gebruikt innovatieve en valide instrumenten die door onder andere Profielpartner en het door het NOA (verbonden aan de VU) zijn ontwikkeld.

Diverse instrumenten worden ingezet om een helder beeld van de klant te krijgen. Voorbeelden hiervan zijn multiculturele capaciteitentest , beroepskeuzetest, een taaltest, arbeidsmotivatie en gedragsvragenlijst en uiteraard het leidmotievenmodel om een werkprofiel te maken.
Kennis van de arbeidsmarkt en van beroepen wordt gecombineerd met wensen en mogelijkheden van de klant. Daardoor ontstaat inzicht in de kansen die er liggen.

Het werken met een digitaal beroepskeuzeprogramma is ontzettend leuk om te doen en geeft veel informatie over beroepen, sectoren en arbeidsmarktperspectief. Het programma is ook een bron van informatie over studie en scholingsmogelijkheden.

Zelfonderzoek wordt gekoppeld aan de arbeidsmarkt en mogelijkheden van de klant. Juist als een beroepswens niet haalbaar is, gaan we op zoek naar wat wel mogelijk is! Altijd maatwerk! Altijd realistisch!